Promoties
_edited.jpg

Iluma huidverbetering

Vergeet elke huidverbeteringssessie die je al hebt gehad. Iluma is namelijk de huidverbeteringsessie met oplichtende ingrediënten om de huid te egaliseren, vitaliseren, hydrateren en op te helderen.

Hiervoor maakt Natur'elle onder andere gebruik van:

- Lotuspoeder of AHA-fruitzuurpeeling: Afhankelijk van het huidtype wordt de meest gepaste peeling gekozen om uw huid op de best mogelijke manier intens te reinigen.

- Geconcentreerde vitamine C: anti-oxiderend, beschermt tegen stress en biedt zichtbare anti-age resultaten. 

 

Ook wordt de Ko Bi Do massagetechniek geïntegreerd.
Deze Japanse techniek wordt "de natuurlijke facelift" genoemd. De focus ligt op de verschillende huidlagen, de drukpunten, meridianen en spieren waardoor de huid steviger en strakker wordt. Deze massagevorm is bovendien heel relaxerend.

 

Na het uitvoeren van deze behandeling krijg je als extraatje nog een biomedisch vliesmasker mee. Deze diepgaande thuisverzorging onderhoudt het resultaat van de Iluma behandeling en zorgt voor een langduriger resultaat!

 

 

Duur = 75 min

Prijs = 150 EUR ipv 175 EUR

Bol de massage ayurvédique kansu, reflex

Kansu massage

Deze gloednieuwe ayurvedische massage gebruikt wrijving, drukpunten en vibraties om de balans van het lichaam te herstellen en de werking te optimaliseren. Niet alleen de spieren worden gedraineerd en losgemaakt, maar ook overtollige lymfe wordt aangepakt. Hierdoor gaat het lichaam over tot zelfheling en wordt een zeer intense staat van relaxatie bekomen. 

Tijdens de Kansu massage wordt er onder andere gebruik gemaakt van klankschalen, een Kansu en lichttherapie. 

 

Duur = 60 min

Prijs = 95 EUR ipv 105 EUR