©2019 by Natur'elle Body & Beauty

Een beetje geschiedenis...

Sinds 1971 is Natur'elle Body & Beauty uitgegroeid tot een van de meest prominente beauty plekken in Overijse. Wij garanderen kwaliteit, professionaliteit, een warm gevoel en een topresultaat voor al onze klanten. Door de jaren heen hebben we ons altijd ingezet om onze trouwe klanten mooi te maken en hen op hun best te laten voelen.

 

Neem contact met ons op en zie wat ons team van professionals jou vandaag te bieden heeft!

Ontmoet het Natur'elle team

Jouw team van experts

Zaakvoerster

Schoonheidsspecialiste en Massagetherapeute

Laurence

"Welkom bij Natur’elle! Ik ben Laurence, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en massagetherapeute met een specialisatie in anatomie en fysiologie. Ik help u zeer graag verder met alle mogelijke behandelingen. Jarenlange privé opleidingen bij de top in de sector hebben ervoor gezorgd dat ik u een geweldige ervaring aanbied. Door constante specialisatie en passie voor alle behandelingen en producten bied ik u een op maat samengestelde behandeling met topresultaat aan. Mijn doel is om u tijdens elke afspraak een warm, tevreden, ontspannen en vrolijk gevoel te bezorgen. Een gezonde geest in een gezond lichaam, en met beide aspecten help ik u heel graag verder. Ik kijk er heel erg naar uit om u een heel nieuw niveau van schoonheid en welzijn te mogen laten ontdekken!
Tot snel?"

Ontvang Natur'elle korting

Leuke korting voor extra me-time

 

Birthday present

Jarig? Super! Dan geeft Natur'elle u een extra cadeautje! Tot 30 dagen na uw verjaardag ontvangt u 10% op een gelaatsverzorging of massage naar keuze, en dit na vertoon van het ontvangen mailtje. Een extra reden om te vieren dus!

Afspraak verplaatsen of annuleren

We begrijpen zeer goed dat er steeds iets kan gebeuren waardoor u uw afspraak moeten verplaatsen of annuleren. U mag dit onbeperkt kosteloos doen, maar gelieve ons altijd minstens 24 uur voor uw geboekte afspraak te verwittigen. Zo kunnen wij iemand anders die dag een ontspannen moment bezorgen.


Indien dit niet gebeurd zijn wij jammer genoeg genoodzaakt 25 EUR extra aan te rekenen tijdens uw eerstvolgende afspraak.

Bedankt voor uw begrip.

Makeup Brushes